Prachtige recensies

“Het Hoogsensitieve Brein” is bedoeld voor een ieder die de verschillen tussen hoogsensitieve en niet-hoogsensitieve mensen beter wil begrijpen.

Deze HSP professionals hebben het boek al gelezen en zijn enthousiast:

“….. een fascinerend handboek over het functioneren van het hoogsensitieve brein.” zegt bijvoorbeeld prof. Dr. Judith Homberg, Professor Translational Neuroscience aan het Donders Instituut voor Brain, Cognition and Behaviour.

Karina Zegers de Beijl, auteur, certified HSP Consultant noemt het boek “een ware pageturner. Je wil aan het einde van elke paraaf gretig door naar de volgende“.

Een “must-read” volgens Esther Kaastra, Sannie Alblas – Smit en Jennifer Hanenberg Elders.
Met haar persoonlijke verhaal over het gebrek aan (h)erkenning van haar hoogsensitiviteit door de buitenwereld weet Esther je als lezer vanaf de eerste pagina te boeien” voegt Sabiene Seip toe.

“Waarom is dit boek niet eerder geschreven?“, vraagt Margé Spruit zich af.

Saskia Klaaysen schrijft: “Esther Bergsma biedt met haar boek op toegankelijke en genuanceerde wijze een overzicht van de beschikbare wetenschappelijke kennis over het HSP-brein. Dat maakt me erg blij. Ik hoop dat dit boek een veel grotere maatschappelijke bewustwording en acceptatie van hoogsensitiviteit teweeg brengt.

Dat is inderdaad wat de auteur van “Het Hoogsensitieve Brein” wil bereiken: herkennen en erkennen van hoogsensitief talent, zodat zowel HSP zelf als de maatschappij kunnen floreren. Lees hier de volledige recensies.

Ook enthousiast? Deel je ervaring hieronder, of schrijf een reactie op het boek bij bol.com.

Eén gedachte over “Prachtige recensies”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *